informatii culturale
Arhiva

Rich Site Sumary Bookmark infoarte


Users onlineDate contact

Statistici
Inapoi

in arhiva

14 August 2008 | Vama Veche |

Stufstock 2008

Stufstock 2008 Pretul unui bilet pentru una dintre cele trei zile ale festivalului Stufstock 2008 costa 60 de lei, iar un abonament pe toate cele trei zile poate fi achizitionat cu 150 lei, in perioada 20 iunie - 10 august.


    Dupa 11 august, pretul abonamentului ramane neschimbat (150 ron), dar cel al biletului pentru o zi creste la 75 ron.
    La abonamentul de 3 zile primesti bratara galbena care asigura intrari multiple la concertele programate in cadrul Stufstock 2008 .
    Biletele de o zi, insa, asigura o singura intrare la concertele de la Marina Park.
    Evenimentul va avea loc in zilele de 14, 15 si 16 august la Vama Veche si va reuni 26 de trupe/artisti, dintre care 11 din strainatate.
    Trupele care urca pe cele doua scene de la Stufstock 2008 sunt: Apocalyptica , Air Traffic, dEUS, Kultur Shock, Survolaj, The Amsterdams, Crowfish, Konqistador, Persona, Byorn, ExNN, The Pixels, Gerald Gradwohl Trio, Farfarello, Harry Tavitian/Cserey Csaba, Jean-Luc Ponty and His Band, Nguyên Lê, Kora Jazz Trio.
    Concertele se vor desfasura pe doua scene, una la Spice Club, pe care vor urca `9 trupe tinere` si scena mare de la Marina Park, pe care vor urca 17 trupe.
    Portile festivalului Stufstock 2008 se deschid zilnic la ora 18:00, iar concertele incep la ora 20:00.
    Atat bilete pentru o zi, cat si abonamente pot fi deja achizitionate online de pe site-ul bilet.ro.
    Incepand din 20 iunie, biletele vor putea fi achizitionate si de pe www.eventim.ro si www.ticketpoint.ro, sau din magazinele Germanos, Carrefour, Diverta, Flamingo si Flanco.
    In Bucuresti, biletele pot fi achizitionate de la Green Hours, Flamingo Unirii, Flanco Dorobanti, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Music Shop Batistei si Victoriei, magazinele Carrefour.
    Incepand cu 27 iunie, biletele vor fi disponibile si in punctele de vanzare din Vama Veche. 

Sursa:

1486 vizualizari     Versiunea de print Tipareste articolul     Trimite pe email Trimite unui prieten         Comenteaza Comenteaza ( 0 )

Comentariu:

Autor:

  Introdu codul:   

Alte titluri din Evenimente
Newsletter

Sugestii pentru infoarte.ro

Sugestii, sfaturi, un "bug" sau o eroare in site-ul nostru ?


Va recomandam

Site-uri partenere:                                               Designed by:               Sponsor principal

:
Site specializat destinat oamenilor de afaceri din Romania.Banner exchange system - on-line advertisingServicii web si de publicitate